Kilce filter vrecice

Vrećice za prašinu, zahvaljujući visokom asortimanu filter vrećica u drugim objektima i drugačijeg oblika i velikog sustava čišćenja, počevši od mehaničkog do propuhivanja i odabira prljavštine sa komprimiranim zrakom, pronalaze svoju primjenu u gotovo svakoj industriji u kojoj postoji problem sa crnim zrakom koji nastaju u industrijskom procesu.

Izuzetno poznati - modularni filteri, koji se usvajaju uglavnom u drvetu i dijelu namještaja, u velikoj mjeri ispunjavaju svoju ulogu i pri odvajanju različitih vrsta prašine, kao što su papir, plastika, itd. kao i slabi stacionarni prašni kolektori koji se koriste pojedinačno za neke mašine.

Uređaji za sakupljanje prašine, uprkos njihovoj maloj veličini, predstavljaju veliku površinu za filtriranje. Koriste se za stare i male prašine. Separatori koferovane prašine koriste se u industrijskoj filtraciji sa malim koncentracijama prašine. Briga o pojedinačnoj mreži je ključni prostor za filtriranje.

Mnogo opasan asortiman predloženih kolektora prašine omogućava nam da izaberemo pravu mašinu za potrebe klijenta. Više informacija o vlastitim mogućnostima možete dobiti na poljskom web-mjestu ili direktno povezati s nama.

Uređaji za uklanjanje prašine koje nudimo su udobni u klasama otpornim na eksploziju, što dokazuje da je to prašina sakupljena zajedno sa odredbama uvedenim u EU direktivi atex, iz "atex dust collector".

Primjena:- prašina, piljevina, strugotine- brušenje prašine sa filerima različitih materijala- uljana magla, itd.

Pozivamo vas da se upoznate s inovativnim filtracijskim sakupljačem prašine s modularnim dizajnom, koji će zahvaljujući svojoj stabilnoj konstrukciji, multifunkcionalnosti, mogućnosti korištenja različitih oblika, načinu pražnjenja i čišćenja filtarskih čaura, pronaći u vašoj glavi aplikaciju i održat će je čistom, a zimi redosled recirkulacije će vratiti topli vazduh nazad u hodnik.