Gastronomija glave

Sigurnosne ploče nazivaju se i sigurnosna glava ili membrana. Primjenjivost je odgovor na pitanje što postoji ista sigurnosna tabla.

Zadatak sigurnosnih ploča je da se pritisnu na određeno mjesto zbog velikog pritiska, koji postaje učinak kvara. Uređaji se mogu koristiti na druge načine. Oni dijele ovisno o vrsti instalacije i mediju. Možda postoje neobične vrste, druge vrste tehnoloških rješenja koja su korištena na nivou proizvodnje. Takođe se mogu pripremiti iz vlastitih materijala.

Načelo pucanja diskova & nbsp; računa na činjenicu da se radni medij brzo ispire iz osiguranog uređaja kroz prazan presjek, koji je napravljen na kraju pucanja zamjenjive ploče.

Sigurnosne pločice mogu se individualno prilagoditi ukusu instalacije ili uređaja. Dostavljaju se prema potrebama kupca. Ploče s tvorničkim naponom mnogo su najpopularnije. Kad tlak, npr. U rezervoaru, dostigne prijeteću visinu, ploča će se rasprsnuti. Zahvaljujući tome, rizik od neuspjeha postaje mnogo manji.

Laserski urezani rez lako se prodaje, istovremeno održavajući Gi lasersku tehnologiju.

Upotreba raspadajućih diskova u vezi sa sigurnosnim ventilima je vrlo velika. U takvom sustavu ploča znači zaštitu ventila od korozije, prljavštine ili oštećenja nastalih uslijed vremenskih utjecaja.

Svi jeftini i ventili moraju biti u skladu sa restriktivnim sigurnosnim pravilima kako je to propisano zakonom.